116
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Kaapverdië

U kunt uw aanvraag voor Kaapverdië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Kaapverdië is beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Kaapverdië aanvragen

Vanaf 1 januari 2019 is het voor EU burgers mogelijk om voor een verblijf van maximaal 30 dagen visumvrij te reizen naar Kaapverdië. Het visum bij aankomst is hiermee voor reizigers uit 32 landen komen te vervallen en vervangen door een online registratie. Deze online registratie wordt ook wel TSA genoemd. Hiermee kunt u aantonen dat u belasting ter bevordering van de luchthavenbeveiliging heeft betaald (Airport Security Tax). Door middel van het invullen van het TSA formulier op onze website, kunt u zich snel en veilig registreren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw aanvraag volledig in het Nederlands in te vullen en zelf uw betaalmethode te kiezen.

We kunnen zowel een visum voor toerisme als ook een zakelijk visum voor Kaapverdië voor u verzorgen. Voor een verblijf van maximaal 30 dagen voor toeristische doeleinden kunt u uitsluitend met een TSA formulier reizen. Voor een reis met toeristische doeleinden van 31 t/m 90 dagen gaat het om een toeristenvisum. Reizigers die voor zaken naar Kaapverdië reizen, dienen een zakenvisum aan te vragen. We hebben de meest gestelde vragen over het visa voor de Kaapverdische Eilanden voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

TSA formulier

Het TSA formulier is online verkrijgbaar voor reizigers met een maximaal verblijf van 30 dagen. De aanvraagduur is 72 uur. Het TSA formulier biedt geen garantie dat toegang tot het land daadwerkelijk verleend zal worden. Om te voorkomen dat u bij aankomst het land in een lange rij met wachtenden moet aansluiten, adviseren wij reizigers om zich voor vertrek al voor de TSA te registreren.

Toeristenvisum Kaapverdië

Reist u als toerist voor 31 tot 90 dagen naar Kaapverdië? Dan kunt u een toeristenvisum aanvragen. Dit visum geeft toestemming om als toerist naar de Kaapverdische eilanden te reizen voor meer dan 30 dagen. Het betreft een single entry visum (enkele reis) en de aanvraagduur is minimaal 2 werkdagen. Uw visum is 6 maanden geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen de geldigheid mag u afhankelijk van het type visum één keer naar Kaapverdische eilanden reizen. Een vereiste is dat u zich buiten Kaapverdische eilanden bevindt tijdens de aanvraag en dat u over een geldig paspoort (van een in aanmerking komend land) beschikt. Op onze informatiepagina over het toeristenvisum voor Kaapverdische eilanden vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Zakenvisum voor Kaapverdische eilanden

Als u voor zaken naar Kaapverdische eilanden reist dient u over een zakenvisum te beschikken. Het zakenvisum voor Kaapverdische eilanden betreft een single- (enkele reis) of multiple entry visum (meerdere reizen) en de aanvraagduur is minimaal 2 werkdagen. Uw visum is 6 maanden geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen de geldigheid en afhankelijk van het type visum mag u één keer of meerdere keren naar de Kaapverdische eilanden reizen. Een vereiste is dat u zich buiten Kaapverdische eilanden bevindt tijdens de aanvraag en dat u over een geldig paspoort (van een in aanmerking komend land) beschikt. Op onze informatiepagina over het zakenvisum voor Kaapverdische eilanden vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Betaling en factuur

De tarieven van de TSA registratie en de verschillende visa voor Kaapverdische eilanden kunt u vinden op pagina’s over het toeristenvisum en het zakenvisum. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.