Over ons

Adres Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp
Nederland

Bel ons +31854017661

vandaag: 09:00-18:00
morgen: 09:00-12:00

Mail ons contact@visa4all.nl

Elke dag bereikbaar

Over e-visums.nl

Via visa4all.nl kunt u eenvoudig online uw (e-)visum aanvragen, voordat u op reis gaat. Met een (e-)visum in uw bezit hoeft u niet langer op het vliegveld in de rij aan te sluiten. Wilt u een regulier visum aanvragen via onze website? Dan gaan wij voor u naar de desbetreffende ambassade of het consulaat. U kunt bij ons voor zowel toeristische- als ook zakelijke doeleinden een (e-)visum aanvragen. Wij helpen u bij een optimale voorbereiding op uw reis naar het buitenland. U kunt bij ons met iDeal, Mister Cash of per overboeking betalen. Onze klanten uit België kunnen de betaling tevens voldoen per creditcard.

Via onze website kunt u voor de volgende landen een officieel visum aanvragen:

Turkije Canada Myanmar India USA Egypte Vietnam Australie Iran Cuba Cambodja China Rusland Sri Lanka Kaapverdië Thailand Gambia Indonesië Ethiopië Oman Suriname Tanzania Tadzjikistan Oezbekistan Azerbeidzjan Nepal Oeganda Nieuw-Zeeland Laos Ivoorkust Zambia Gabon Koeweit

Voordelen e-visums.nl

U profiteert van de volgende mogelijkheden wanneer u uw visum via onze website aanvraagt:

 • U kunt, in tegenstelling tot veel overheidswebsites, uw (e-)visum eenvoudig in het Nederlands aanvragen.
 • U kunt betalen via Mister Cash, per overboeking of via iDeal. Een creditcard is niet nodig.
 • Wij controleren uw aanvraag op veel voorkomende fouten om het ontvangen van een foutief visum te voorkomen.
 • Voor vragen en advies zijn wij in het Nederlands, Engels en Duits bereikbaar via e-mail, chat en telefoon.

Het aanvragen van een e-visum

U kunt het e-visum in drie stappen aanvragen:

 1. Vul uw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens staan vermeld op uw paspoort. Ook de datum waarop uw visum moet ingaan is van belang voor ons.
 2. Zodra u de gegevens heeft ingevuld, kunt de betaling voldoen door middel van iDeal, Mister Cash of per overboeking.
 3. Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u het visum zo spoedig mogelijk van ons. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een persoonlijke link waarmee u de status van uw aanvraag eenvoudig kunt volgen.

Zodra u een geldig (e-)visum heeft ontvangen, kunt u binnen de geldigheid van uw visum van start gaan met uw reis. Wilt u meer weten over de aanvraag van uw visum? Neemt u dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina, FAQ, van het betreffende land of contacteer ons.

Het aanvragen van een regulier visum

Door middel van de volgende stappen kunt u een regulier visum aanvragen:

 1. Vul uw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens dienen overeen te komen met de gegevens zoals deze staan weergegeven in uw paspoort.
 2. Vul de overige gegevens in en beantwoord de vragen over uw (reis)verleden.
 3. Wij controleren na ontvangst van de betaling of de aangeleverde documenten aan de gestelde eisen voor het specifieke visum voldoen.
 4. Vervolgens ontvangt u van ons een pdf bestand per e-mail met daarin een overzicht van de aanvullende gegevens die wij van u nodig hebben om uw visum aan te kunnen vragen.
 5. De aanvullende gegevens dient u op te sturen naar het opgegeven postadres of u kunt deze zelf afleveren. Wij gaan vervolgens voor u naar de ambassade of het consulaat.
 6. Zodra uw visumaanvraag is afgerond ontvangt u van ons uw visum. Afhankelijk van de verzendmethode die u heeft uitgekozen ontvangt u het visum per koerier of kunt u het visum ophalen op het opgegeven postadres of bij één van onze Aviapartners.

Onze werkwijze

E-visums.nl helpt u bij het verkrijgen van een (e-)visum voor uw reis naar het buitenland. Wij helpen u bij het verkrijgen van een visum voor toeristische- en zakelijke doeleinden. E-visums.nl is een erkend visumbureau en is geen onderdeel van de consulaten en ambassades waarvoor u via onze website een visum kan aanvragen. Wij treden daarmee op als intermediar. Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neemt u dan een kijkje op onze werkwijze pagina of neemt u contact met ons op via e-mail of telefoon.

Status van uw aanvraag

Indien u vragen heeft over uw aanvraag of u heeft uw visum nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Telefoonnummer+31854017661
E-mailadrescontact@visa4all.nl
Facebook
Google
Deze website is onderdeel van Visa 4 All, P.O. Box 115, 2100 AC in Heemstede, KvK nummer 60601590. BTW-nummer: NL206204061B01.