2
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Canada eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Canada is beschikbaar vanaf € 32,55 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke reisinformatie: vanaf 22 maart 2020 heeft de overheid in Canada nieuwe maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus / COVID-19 tegen te gaan. Reizigers die zich in de voorgaande 14 dagen buiten de grenzen van Canada of de Verenigde Staten hebben bevonden, mogen Canada niet meer inreizen. Dit geldt niet voor reizigers met een Canadees paspoort en directe familie. Zij mogen het land wel inreizen, mits zij zelf direct bij aankomst in Canada voor 14 dagen in quarantaine gaan. Meer informatie leest u op onze pagina reisadvies Canada. Heeft u op korte termijn een reis gepland staan naar Canada? Dan raden wij u aan uw luchtvaartmaatschappij en/of reisagentschap te contacteren.

eTA Canada aanvragen

Uw eTA voor Canada (visum waiver) kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Voordat wij uw aanvraag indienen in Canada controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw ETA Canada aan te vragen is er dan ook niet. Een eTA voor Canada vraagt u aan vanaf € 32,55 per persoon.

Wat is een eTA Canada?

eTA staat voor ‘electronic Travel Authorisation’ (electronische reistoestemming). Het eTA is sinds november 2016 verplicht voor reizigers uit visumvrijgestelde landen die naar Canada af willen reizen. Het eTA is 5 jaar geldig vanaf het moment van afgifte, of tot de verloopdatum van uw paspoort als dat eerder is. Let op!: U dient over een eTA te beschikken voor u incheckt op uw vlucht naar Canada. Luchtvaartmaatschappijen mogen u niet meenemen als u geen geldige eTA (of visum) heeft.

Overzicht van de aanvraagprocedure

Uw eTA aanvragen via deze website gaat snel en eenvoudig.

 1. Houd uw paspoort bij de hand. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Het aanvraagformulier kunt u in het Nederlands invullen. Controleer of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort. Wilt u voor meerdere personen een eTA aanvragen? Als u onderaan op het formulier op '+ reiziger' klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen. Indien u vragen heeft over het invullen van het formulier staat we u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
 3. De betaling van uw eTA kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken.
 4. Na het afronden van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag.
 5. U ontvangt uw eTA van ons per e-mail. Wij kunnen een eTA daarna vaak dezelfde dag nog leveren. Ongeveer 99% van de aanvragen wordt direct goedgekeurd. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de Canadese overheid.

Belangrijk! Als de gegevens op uw eTA niet overeenkomen met die op uw paspoort is uw eTA niet geldig en kunt u hiermee dus niet reizen, controleer dit dus goed.

Voorwaarden

Een eTA Canada is bedoeld voor toeristische reizen naar Canada. U dient in het bezit te zijn van een geldig (internationaal reis)paspoort. U heeft een eTA nodig als u per vliegtuig in Canada arriveert. Reist u over land of over zee naar Canada? Dan heeft u geen eTA nodig. Bij aankomst beslist de douane hoe lang u in Canada mag blijven. Doorgaans is dit maximaal 6 maanden.

Voor wie is een eTA Canada verplicht?

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een eTA nodig voor een toeristisch bezoek aan Canada. Heeft u een andere nationaliteit en weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een eTA? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Wie hoeft geen eTA voor Canada aan te vragen?

De volgende reizigers hoeven geen eTA aan te vragen om naar Canada te mogen reizen:

 • Diplomaten
 • luchtvaart- en cabinepersoneel
 • Reizigers met een geldig visum voor Canada
 • Reizigers met een permanente verblijfsvergunning voor Canada. Let op! Wanneer u in het verleden in Canada heeft gewoond en de status ‘Permanent Resident’ heeft gehad, komt deze status NIET automatisch te vervallen. Als u een eTA aan wilt vragen moet u eerst afstand doen van de status als Permanent Resident van Canada. Heeft u uw eTA aanvraag al ingediend en het verzoek gekregen een GCKey en een IRCC account aan te maken? Klik dan hier voor een Nederlandse toelichting.

De levering en levertijd

Het eTA voor Canada kunnen wij doorgaans direct leveren. Indien u voor 23.00 uur besteld, ontvangt u uw eTA nog dezelfde dag. 99% van de eTA aanvragen wordt direct goedgekeurd. Voor de keuring en de levering van het eTA zijn we afhankelijk van de Canadese overheid. De verwerking van uw aanvraag door hen duurt maximaal 72 uur. We raden u daarom aan uw aanvraag tijdig in te dienen. Als u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. We nemen uw aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Canadese overheid uw aanvraag handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw eTA geleverd wordt.

Betaling en factuur

Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw eTA € 32,55 per persoon. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw eTA een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

U kunt uw ETA Canada ook bij de Canadese overheid aanvragen. Hiervoor dient u over een creditcard te beschikken en dient u het formulier volledig in het Engels in te vullen.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Canada

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Canada. Het visum voor Canada wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • WOW ... de "digitale" inkt van de aanvraag is nog niet droog of d...

  Mike ( MIchel ) - 9/10 Hoflake-City ( Hoevelaken )
 • Makkelijk online aanvraag. Binnen twee dagen eTA Canada ontvangen

  Herman - 10/10 Emmeloord
 • Top! Supersnel én een prachtige Canada site

  Monique - 10/10 Den Hoorn ZH
 • Echt top geregeld zo snel zeker omdat ik op laatste moment voor een. Traini...

  Capreit - 9/10 Nieuwegein

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.