3
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Verenigde Staten eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Verenigde Staten is beschikbaar vanaf € 38,55 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Let op: Reizigers die 14 dagen voorafgaand aan hun vertrek naar de Verenigde Staten in Nederland, België of één van de andere Schengenlanden zijn geweest, mogen vanaf 14 maart 2020 het land niet meer binnenreizen. Dit om de verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) tegen te gaan. Deze maatregel is ook van toepassing als u reeds in het bezit bent van een goedgekeurd ESTA. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina reisadvies Verenigde Staten. Indien u een reis gepland heeft in deze periode raden wij u aan contact op te nemen met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

ESTA Verenigde Staten online aanvragen

Uw ESTA voor Amerika kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Voordat wij uw aanvraag indienen in Amerika controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Wij zijn iedere werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw ESTA voor Amerika aan te vragen is er dan ook niet. Een ESTA voor Amerika is er al vanaf € 38,55 per persoon.

Wat is een ESTA?

Het Amerikaanse Visa Waiver Program (VWP) staat burgers uit 38 landen, waaronder Nederland en België, toe om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen voor zaken of toerisme. ESTA staat voor 'Electronic System for Travel Authorisation'. Dit is een geautomatiseerd systeem dat wordt ingezet om te bepalen of het voor reizigers die onder het VWP vallen is toegestaan naar Amerika te reizen. Sinds 12 januari 2009 moet u verplicht een ESTA aanvragen wanneer u naar Amerika reist. Let op!: Luchtvaartmaatschappijen mogen u niet meenemen als u geen geldige ESTA (of visum) heeft. Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u uw ESTA met spoed aanvragen.

ESTA aanvragen

Uw ESTA aanvragen via deze website gaat snel en eenvoudig. U vult enkel het aanvraagformulier online in. Wilt u voor meerdere personen een ESTA aanvragen? U klikt onderaan het aanvraagformulier op ‘+ Reiziger’. Er openen zich dan invulvelden voor de gegevens van de volgende reiziger. De betaling kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken. Wij kunnen een ESTA daarna vaak dezelfde dag nog leveren. Ongeveer 99% van de aanvragen wordt direct goedgekeurd. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de Amerikaanse overheid

Belangrijk! Als de gegevens op uw ESTA niet overeenkomen met die op uw paspoort is uw ESTA niet geldig en kunt u hiermee dus niet reizen, controleer dit dus goed.

ESTA voorwaarden en geldigheid

Een ESTA is geldig voor zakelijke en toeristische reizen naar Amerika. Met een ESTA mag u per reis maximaal 90 dagen in Amerika verblijven. U dient in het bezit te zijn van een geldig reispaspoort. U dient uw ESTA te vernieuwen als:

  • U een nieuw paspoort is afgegeven.
  • U uw naamt wijzigt (voor- en/of achternaam).
  • U uw geslacht wijzigt.
  • Het land waar u woont wijzigt.
  • Bepaalde omstandigheden wijzigen; u wordt veroordeeld voor een misdrijf dat als verwerpelijk kan worden beschouwd of u lijdt aan een besmettelijke ziekte. Een dergelijke verandering kan as gevolg hebben dat u een visum nodig heeft om naar de VS te mogen reizen.
Kijk voor meer informatie ook bij onze veelgestelde vragen over ESTA.

Voor wie is een ESTA verplicht?

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een ESTA nodig voor een toeristisch of zakelijk bezoek aan Amerika. Heeft u een andere nationaliteit en weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een ESTA? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Een ESTA is verplicht wanneer u Amerika betreedt per vliegtuig of cruiseschip. Als u met de auto de grens oversteekt bent u niet verplicht over een ESTA te beschikken. U vult dan bij aankomst in Amerika een I-94 formulier in.

Wie komt niet in aanmerking voor een ESTA?

In de volgende gevallen komt u niet in aanmerking voor een ESTA, maar dient u een visum Amerika aan te vragen:

  • Indien u naar Amerika reist met een niet aangesloten vervoersbedrijf.
  • Indien u langer dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven.
  • Indien u denkt dat er gronden voor ontoelaatbaarheid zijn in de Immigration and Nationality Act § 212(a) die op u van toepassing zijn, dient u een niet-immigrantenvisum te verkrijgen voordat u naar de Verenigde Staten afreist.
  • Indien u met een ander doel naar Amerika reist dan kort zakelijk of kort toeristisch bezoek.

De levering en de levertijd van een ESTA

Uw ESTA voor Amerika kunnen wij doorgaans direct leveren. Indien u voor 23.00 uur besteld, ontvangt u uw ESTA nog dezelfde dag. 99% van de ESTA aanvragen wordt direct goedgekeurd. Voor de keuring en de levering van het ESTA zijn we afhankelijk van de Amerikaanse overheid. De verwerking van uw aanvraag door hen duurt maximaal 72 uur. We raden u daarom aan uw aanvraag tijdig in te dienen. Als u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. We nemen uw aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Amerikaanse overheid uw aanvraag handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw ESTA geleverd wordt.

U kunt uw ESTA USA ook bij de Amerikaanse overheid aanvragen. Hiervoor dient u over een creditcard te beschikken en dient u het formulier volledig in het Engels in te vullen.

Betaling en factuur

Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw ESTA € 38,55 per persoon. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Uw factuur kunt u een dag na uitgifte van uw visum downloaden door uw aanvraag te openen.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.